Twitter on suosituin

Sosiaalinen media hiipii vähitellen yrityksiin. Useimmiten joukossa on joku, joka alkaa bloggata tai twiitata ihan muista asioista.  On oma harrastusblogi  tai twiittaillaan kavereiden kesken, kahvitauolla mainitaan asiasta ja seuraavassa markkinointipalaverissa joku heittää, että hei eikö olisi aika yrityksenkin tehdä jotain.

Julkisen ja privaatin minän ero on kuitenkin melkoinen. So what jos olen tuttuihin yhteydessä Twitterissä,  Facebookissa tai Linkedinissä. Onhan ihmisellä siihen oikeus, eikö? Julkinen kirjoittaminen taas on monessa organisaatiossa iso juttu, eikä silloin kirjoiteta mitä sylki suuhun tuo.

Löysin Twitterin kautta linkin  Fortune 100 yritysten sosiaalisen median käyttöön. Yllätys, yllätys Twitter on selkeästi suosituin. Ei mikään ihme, sehän on helppoa ja nopeaa uutisointia, jolloin ei tarvitse pelätä, että twiittaaja lavertelee liikoja tai uutisoi omia näkemyksiään.   Monikanavaisuus onkin  jo selvästi harvinaisempaa, sillä sehän vaatisi jo suunnittelua ja sosiaalisen median strategiaa…

Twitter is Top Social Media Platform at Fortune 100 Companies

Posted using ShareThis

Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

2 responses to “Twitter on suosituin

  1. Itselleni iski ainakin pieni twitter-innostus näin heti lomien jälkeen. Ehkä twitter ei olekaan sellainen kupla kuin keväällä pelättiin. Mutta twiitatako suomeksi vai enkuksi?

    Nimim. sitkeästi tankero-englannilla 😉

  2. Mervi Jansson

    Olen itse miettinyt samaa asiaa. Toisaalta voisihan sitä joskus twiittailla englanniksi ja joskus suomeksi riippuen viestin kohderyhmästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s