Kiitos 2.0 arjen apulaisille!

Lapsiperheen elämä on usein yhtä kaaosta. Tämä viikko on ollut erityisen hektinen palapeli kun molemmat lapset ovat olleet kuumeessa ja on ollut yhtä sun toista aivan välttämätöntä tehtävää. Tällaisina hetkinä osaan arvostaa web 2.0 arjen apulaisia kuten diigoa, wikiä ja google docsia.

Muistitikku unohtui työpöydälle, yrittäjyyskurssin materiaalia pitäisi viimeistellä ja huomista varten pitäisi vielä löytää linkkejä ja tietysti mitata kuumetta, antaa lääkettä, hakea juotavaa,  lohduttaa … miten niin multitasking on päivän sana!

Siis lohtua, juotavaa, lääkettä ja siinä sivussa google docs auki, lataa materiaali, tallenna wikiin, hae diigosta sopiva ryhmä, pengo kommentoidut linkit, googlaa pari lisää, liitä listaan,  liitä wikiin ja homma on hanskassa. Blogin päivitys ja taking a look at what the cat dragged in eli syötteiden luku jäi väliin, mutta näissä olosuhteissa first things first.

Kuulen usein kommentteja siitä miten ihmisillä ei ole aikaa perehtyä web 2.0 maailmaan. En ymmärrä miten 24 h riittäisi minulle ilman web 2.o! 

Digitaaliset pakolaiset saavat minun puolestani pitää p- ja m-asemansa (jotka it-osasto organisoi uudelleen/pyyhkii tyhjäksi kesän aikana), katoavat tai kenkkuilevat muistitikkunsa, kotitietokoneillaan olevat powerpointinsa ja moodle-alustansa salasana- ja tunnusongelmineen. Mikäli tulette toisiin ajatuksiin, web 2.0 toivottaa maahanmuuttajat tervetulleiksi!

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s